Boxar är till för att förvara saker i, inte att tänka inom.

Veckan i klassrummet har handlat lika mycket om hur en beskriver familjemedlemmar och grammatik som det har handlat om att våga tro på sig själv.

Tiden går fort och vad består livet egentligen av om inte ögonblick?

Om jag ska beskriva mig själv så är inte strukturerad ett av dom ord jag skulle använda, kanske snarare lagomt tankspridd.

Att planera lektioner och avsätta tid för en övning är som en ny värld men jag har tron på mig själv och mina medmänniskor här, och vet ni vad? Tillsammans kom vi på nya övningar längs vägen och lekarna utvecklades. Det jag insåg då var att det är okej att vara lagomt tankspridd för vi kompletterar varandra, tillsammans är vi inte tankspridda alls, utan snarare oslagbara! 

 
 
Att spela kubb utan ett kubbspel var inte svårt, allt vi behövde var vattenflaskor och pinnar från gården.

 
Att leka är att lära. 

 
Att ta tillvara på ögonblicken är att utvecklas, stärkas och att leva.
Svettiga rövhälsningar  
Linnea 
 
En till grej bara..
 
Lika viktigt som att tro på sig själv och sina medmänniskor är att våga gör det en vill, när en vill. I denna bild är det just vad vi ser, geten Mama Embe tigger mango och skäms inte ett dugg, det är mango hon vill ha och hon tänker minsann inte be om ursäkt för det. Maija hade halva klassen, inklusive någon get, som publik när hon bestämde sig för att raka av sig sitt blonda hår, något hon funderat över länge och nu gjorde helt enkelt för att hon kände för det! 
 
Slut på meddelande! 

Kommentera här: