Anledningen till bloggtystnaden...

Ber om ursäkt för bloggtystnaden! Den här gången har vi dock en bra anledning: den 23:e april landade vi på Arlanda, och splittrade på oss för en vecka då var och en åkte till sina hemtrakter. När vi var tillbaka i vintriga Kiruna den 2:a maj, så började vi med fullt ös fixa och greja inför något stort, viktigt och spännande, och nånting som bara två veckor sedan kändes lite kaotiskt...
 
 
 
 
... nämligen årets viktigaste festival: Pamojafestivalen!!! Som står för mångfald, antirasism och andra vettiga och viktiga grejer! "Pamoja" är ju swahili och betyder "tillsammans", och så får vi den här festivalen faktiskt fungera - just tillsammans!
 
Alla bilderna är från funktionärssträffen igår, och IDAG BÖRJAR FESTIVALEN! Om du är på trakterna så kom och kolla på film och fina utställningar, och lyssna på föreläsningar eller grym musik - vi håller hus på folkhögskolan, Gallerian och Folkets hus i Kiruna, och på lördagskvällen har vi lockat självaste Maxida Märak till Ferrum, woop woop!
 
Och ifall du inte redan gör det så gå in och gilla Pamojafestivalen på Facebook och Instagram, för där finns info om scheman och artister och säkert kommer vi lägga upp bilder under själva festivalen också! PEPP, nu kör vi!
 
 
 
 

Kommentera här: