HÄR BOR VI

Fredagseftermiddag och helgen väntar! 
Dagen till ära tänkte vi bjuda på några bilder på hur vi bor. Innan vi flyttade hit fick vi önska mellan tre olika boendetyper. Ett eget rum med kokvrå, delad dubblett eller ett rum på kursgården (vandrarhemmet).
 
Emma hamnade på kursgården, en byggnad som ligger strax intill skolan, tillsammans med fyra andra från klassen. Att kunna lämna rummet 08.27 för att vara i tid till lektionen 08.30 är fortfarande en lyx, så nära!
Tegelbyggnaden som syns till vänster i bild är skolan.
 
Rummet är väldigt litet men samtidigt väldigt mysigt. Egen toalett och tv på rummet är såklart ett extra plus! (vilket inte de andra rummen har...) 
 
Kök och dusch (och bastu!) delar vi med andra gäster på vandrarhemmet. Köket har även blivit en gemensam plats för klassen att hänga på, laga mat och spela spel ihop. 
(Halva köket syns inte på bild)
 
Nu går vi till dubbletterna! 
 
Här i dubbletten 7/8 bor Ellinor och Sofia. Det ligger på samma åvstånd från skolan som kursgården, såhär bor åtta av oss från klassen. 
Välkommen in
 
Likadana rum men ändå så olika. Extra mysigt är det nu när snön täcker fönstrerna och man får tända levande ljus.
 
En stor fördel för oss i dubetterna är att vi har eget kök och badrum. Det är uppskattat att kunna laga mat och låta disken vänta till dagen därpå. 
 
Badrummet är litet men man får nästan plats, om man står med halva kroppen utanför när man ska tvätta ansiktet på kvällarna. 
 
Ikväll väntar halv åtta hos mig för vissa och glöggmys för andra. 
Hoppas ni får en trevlig helg!
//Emma och Ellinor

Kommentera här: