Lov, regnperiod & insekter.
Idag är det exakt två veckor sedan sportlovet började och det är exakt sex veckor som vi har kvar här på Zanzibar. Det är blandade känslor i Pamojahouse över tiden som vi har kvar här. Somliga har hemlängtan och hoppas på att de kvarstående veckorna ska gå fort. Andra tycker att tiden har gått alldeles för fort och hoppas på det motsatta. 

Vårt lov har varit fantastiskt och välbehövligt för oss alla! Det är ny energi i Pamojahouse även om de flesta hade behövt semester efter semestern. Mitt lov spenderades i ett svalare Tanzania med några från klassen. Det var inte dumt det!

Regnperiod har startat hos oss= Himlen förvandlas till en dusch med grym stråle som skapar floder och sjöar= Det tar längre tid för våran tvätt att torka. MEN det betyder även att det blir några grader svalare. Vilket jag är tacksam över. Jag sover bättre, det är lättare att träna och jag blir piggare av luften. 

Även om regnperioden har gjort makundushi några få grader svalare så tycker insekterna att det har blivit för kallt att bo utomhus. De har alltså bestämt sig för att flytta in till oss. Ja, vi ska göra vårt bästa att utrota dem från Pamojahouse med hjälp av insektspray, mohaha....
Btw har det flyttat in en tusenfoting i min säng. (Tusenfotingar här är mycket större än dem i Sverige plus så bitts dem) kan inte säga att jag har sovit tryggt och gott de senaste nätterna.

((Dags för positivahörnan: Skolan har varit superbra med innehåll av både entreprenörskap och övningar 
Hur en blir bättre på att framföra sina åsikter.)) 

// En trött Marie

Kommentera här: